bewaar
Gnocchi met walnoten-speksaus
Gnocchi met walnoten-speksaus
bewaar

Gnocchi met walnoten-speksaus

20 min. bereiden
78waarderingen

Ingrediënten

1 pak

gnocchi di patate

600 g

courgettes

2 eetlepels

margarine

100 g

gepelde walnoten

½ zakje

verse peterselie

1 duopakje

magere spekreepjes

1 flesje

kookroom

Aan de slag

Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgettes schoonmaken en in stukjes snijden. In pan margarine verhitten. Courgette 3 min. zacht bakken. Met deksel op pan courgettes in 8 min. gaarstoven. Walnoten fijnhakken. Peterselie fijn knippen. In braadpan spekreepjes in 5 min. knapperig bakken. Kookroom, walnoten en grootste deel peterselie door spekreepjes roeren en zacht verhitten. Gnocchi over vier borden verdelen. Walnotensaus erop scheppen en met rest van peterselie garneren. Courgettes erbij serveren.