Gnocchi met walnoten-speksaus

Advertentie
Ingrediënten
- 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, 500 g)
- 600 g courgettes
- 2 eetlepels margarine
- 100 g gepelde walnoten
- ½ zakje verse peterselie
- 1 duopakje magere spekreepjes (250 g)
- 1 flesje kookroom (250 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgettes schoonmaken en in stukjes snijden. In pan margarine verhitten. Courgette 3 min. zacht bakken. Met deksel op pan courgettes in 8 min. gaarstoven. Walnoten fijnhakken. Peterselie fijn knippen. In braadpan spekreepjes in 5 min. knapperig bakken. Kookroom, walnoten en grootste deel peterselie door spekreepjes roeren en zacht verhitten. Gnocchi over vier borden verdelen. Walnotensaus erop scheppen en met rest van peterselie garneren. Courgettes erbij serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 800 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 57 g
- vet 54 g