bewaar
Gnocchi met walnoten en gorgonzola
Gnocchi met walnoten en gorgonzola
bewaar

Gnocchi met walnoten en gorgonzola

20 min. bereiden
86waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

gnocchi di patate

50 g

gepelde walnoten

1 pakje

slagroom

250 g

gorgonzola

4

geroosterde paprika's

1 zak

gemengde sla

2 eetlepels

sladressing balsamico

Aan de slag

In pan ruim water aan de kook brengen. Gnocchi in water laten glijden en weer aan de kook brengen. Gnocchi zijn gaar als ze komen bovendrijven. Walnoten grof hakken. In droge koekenpan walnoten ca. 3 minuten roosteren. Op bord laten afkoelen. In steelpan slagroom verwarmen en gorgonzola hierin smelten. Paprika's in reepjes snijden. Sla mengen met paprika en dressing. Bovendrijvende gnocchi met schuimspaan direct uit pan scheppen en overdoen in warme schaal. Saus en walnoten door gnocchi mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Gnocchi serveren met salade.