bewaar
Aubergineschotel met pomodori
Aubergineschotel met pomodori
bewaar

Aubergineschotel met pomodori

20 min. bereiden
15 min. wachten
196waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

gnocchi di patate

2

aubergines

1 teen

knoflook

4 eetlepels

olijfolie

1 theelepel

rozemarijn

1 potje

pomodori

1 pakje

geitenkaas

150 g

spinazie

3 eetlepels

sladressing balsamico

Dit heb je nodig

  • ovenschaal

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 180 °C. Water aan de kook brengen in ruime pan, snuf zout toevoegen. Gnocchi enkele minuten koken tot ze komen bovendrijven. In vergiet laten uitlekken en met koud water afspoelen. Aubergines in dobbelsteentjes snijden. Knoflook pellen en fijnsnijden. Olijfolie in koekenpan verhitten en hierin aubergine met knoflook aanbakken. Rozemarijn erover strooien. Intussen pomodori laten uitlekken en door aubergines scheppen. Gnocchi met pomodori-auberginemengsel in ovenschaal scheppen. Geitenkaas erover verkruimelen en schotel in oven in 15 min. goudbruin bakken. Spinazie en dressing in kom mengen en erbij serveren.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.