Gnocchi met broccoli en hazelnoten
491 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
75 g
600 g
1 pak
75 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2008 week 18-19 - 2008 week 18-19
Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan op matig vuur lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in dunne plakjes snijden. In ruim kokend water met zout naar smaak 2 min. koken. Gnocchi aan broccoli toevoegen en 2 min. meekoken. Afgieten in vergiet. Pan terug op vuur zetten en hierin roomkaas met 50 ml water al roerend aan de kook brengen. Gnocchi met broccoli, 3/4 van hazelnoten en naar smaak royaal peper toevoegen. Gnocchi in 4 diepe borden scheppen. Rest hazelnoten erover strooien.
Gnocchi met broccoli en hazelnoten

hoofdgerecht
4 personen
491 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan op matig vuur lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in dunne plakjes snijden. In ruim kokend water met zout naar smaak 2 min. koken. Gnocchi aan broccoli toevoegen en 2 min. meekoken. Afgieten in vergiet. Pan terug op vuur zetten en hierin roomkaas met 50 ml water al roerend aan de kook brengen. Gnocchi met broccoli, 3/4 van hazelnoten en naar smaak royaal peper toevoegen. Gnocchi in 4 diepe borden scheppen. Rest hazelnoten erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
75 g hazelnoten
600 g broccoli
1 pak gnocchi di patate
75 g verse roomkaas




