bewaar
Gnocchi met broccoli en hazelnoten
Gnocchi met broccoli en hazelnoten
bewaar

Gnocchi met broccoli en hazelnoten

15 min. bereiden
100waarderingen

Ingrediënten

4 personen

75 g

hazelnoten

600 g

broccoli

1 pak

gnocchi di patate

75 g

verse roomkaas

Aan de slag

Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan op matig vuur lichtbruin roosteren. Op bord laten afkoelen. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in dunne plakjes snijden. In ruim kokend water met zout naar smaak 2 min. koken. Gnocchi aan broccoli toevoegen en 2 min. meekoken. Afgieten in vergiet. Pan terug op vuur zetten en hierin roomkaas met 50 ml water al roerend aan de kook brengen. Gnocchi met broccoli, 3/4 van hazelnoten en naar smaak royaal peper toevoegen. Gnocchi in 4 diepe borden scheppen. Rest hazelnoten erover strooien.