Romige gnocchi met groene groente

Advertentie
Ingrediënten
- 2 pakken gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, a 500 g)
- 2 pakken groene groentemix stoomgroente (diepvries, a 300 g)
- 1 pakje roomkaas met knoflook en kruiden (150 g)
- 1 zakje gemalen belegen kaas (150 g)
- ½ zakje verse peterselie (a 30 g)
Keukenspullen
- ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Ruim water aan de kook brengen. Grill voorverwarmen. Gnocchi koken tot ze boven komen drijven. Groente volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In pan roomkaas smelten. Gnocchi door roomkaas scheppen en groente erdoor roeren. Mengsel in ovenschaal overdoen en met kaas bestrooien. Schotel onder grill in 3-5 min. bruin laten kleuren. Peterselie fijnknippen en over schotel strooien. Lekker met tomatensalade en balsamicodressing.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 660 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 96 g
- vet 20 g