bewaar
Romige gnocchi met ham en asperge
Romige gnocchi met ham en asperge
bewaar

Romige gnocchi met ham en asperge

20 min. bereiden
67waarderingen

Ingrediënten

1 pak

gnocchi di patate

1 bos

groene asperges

1 plak

beenham

1 bekertje

crème fraîche

1 zakje

geraspte kaas

½ zakje

verse peterselie

1 zakje

eikenbladslamelange

4 eetlepels

balsamicodressing

Aan de slag

Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing koken. Van asperges houtachtige onderkant verwijderen. Asperges in stukjes snijden en in 5 min. beetgaar koken. Beenham in stukjes snijden. In pan crème fraîche, kaas en ham verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Peterselie fijnhakken. Sla met dressing aanmaken. Saus en asperges door gnocchi mengen. Gnocchi met peterselie bestrooien en met salade serveren.