bewaar
Gnocchi met spek en tuinbonen
Gnocchi met spek en tuinbonen
bewaar

Gnocchi met spek en tuinbonen

20 min. bereiden
335waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

gnocchi di patate

1 el

olijfolie

1 duopak

gerookte spekblokjes

2

uien

1 pak

tuinbonen

1 beker

crème fraîche

1 zak

rucola

50 g

Pecorino Romano (kaas)

Aan de slag

1

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekblokjes in ca. 6 min. knapperig. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee. Meng de bevroren tuinboontjes erdoor en bak 5-6 min. tot ze ontdooid en beetgaar zijn. Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met peper en zout.

2

Schep de gnocchi erdoor. Verdeel over 4 borden en leg er wat rucola op. Schaaf de kaas erover.

tip

algemeenEen dagje geen vlees? Laat de spekjes achterwege en serveer de gnocchi met een gekookt eitje.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.