bewaar
Gnocchi met spek en tuinbonen
Gnocchi met spek en tuinbonen
bewaar

Gnocchi met spek en tuinbonen

20 min. bereiden
336waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

gnocchi di patate

1 el

olijfolie

1 duopak

gerookte spekblokjes

2

uien

1 pak

tuinbonen

1 beker

crème fraîche

1 zak

rucola

50 g

Pecorino Romano (kaas)

Aan de slag

1

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekblokjes in ca. 6 min. knapperig. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee. Meng de bevroren tuinboontjes erdoor en bak 5-6 min. tot ze ontdooid en beetgaar zijn. Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met peper en zout.

2

Schep de gnocchi erdoor. Verdeel over 4 borden en leg er wat rucola op. Schaaf de kaas erover.

algemeenEen dagje geen vlees? Laat de spekjes achterwege en serveer de gnocchi met een gekookt eitje.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.