bewaar
Gnocchi met Provençaalse spekjes
Gnocchi met Provençaalse spekjes
bewaar

Gnocchi met Provençaalse spekjes

20 min. bereiden
181waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

gnocchi di patate

1 el

olijfolie

1 duopak

Provençaalse magere spekreepjes

1

ui

2 bakjes

champignons

1 bekertje

crème fraîche

½ zak

rucola

Aan de slag

1

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekreepjes in 3-4 min. knapperig. Voeg de ui toe en bak nog 1 min.

2

Voeg de champignons toe en bak in 5 min. mooi bruin en gaar. Schep af en toe om. Roer de crème fraîche en 2-3 el water erdoor en verwarm nog 1 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden. Schep de rucola van het vuur door de spek-champignonsaus en verdeel over de gnocchi.

tip

algemeenDe rest van de zak rucola kunt u aanmaken met een dressing en bij de gnocchi serveren.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.