bewaar
Gnocchi met Provençaalse spekjes
Gnocchi met Provençaalse spekjes
bewaar

Gnocchi met Provençaalse spekjes

20 min. bereiden
181waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

gnocchi di patate

1 el

olijfolie

1 duopak

Provençaalse magere spekreepjes

1

ui

2 bakjes

champignons

1 bekertje

crème fraîche

½ zak

rucola

Aan de slag

1

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekreepjes in 3-4 min. knapperig. Voeg de ui toe en bak nog 1 min.

2

Voeg de champignons toe en bak in 5 min. mooi bruin en gaar. Schep af en toe om. Roer de crème fraîche en 2-3 el water erdoor en verwarm nog 1 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden. Schep de rucola van het vuur door de spek-champignonsaus en verdeel over de gnocchi.

algemeenDe rest van de zak rucola kunt u aanmaken met een dressing en bij de gnocchi serveren.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met Provençaalse spekjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig