Ingrediënten
4 personen
2 pakken
gnocchi di patate
1 el
olijfolie
1 duopak
Provençaalse magere spekreepjes
1
ui
2 bakjes
champignons
1 bekertje
crème fraîche
½ zak
rucola
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekreepjes in 3-4 min. knapperig. Voeg de ui toe en bak nog 1 min.
Voeg de champignons toe en bak in 5 min. mooi bruin en gaar. Schep af en toe om. Roer de crème fraîche en 2-3 el water erdoor en verwarm nog 1 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden. Schep de rucola van het vuur door de spek-champignonsaus en verdeel over de gnocchi.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Gnocchi met Provençaalse spekjes

hoofdgerecht
null personen
695 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekreepjes in 3-4 min. knapperig. Voeg de ui toe en bak nog 1 min.
Voeg de champignons toe en bak in 5 min. mooi bruin en gaar. Schep af en toe om. Roer de crème fraîche en 2-3 el water erdoor en verwarm nog 1 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden. Schep de rucola van het vuur door de spek-champignonsaus en verdeel over de gnocchi.
algemeen:De rest van de zak rucola kunt u aanmaken met een dressing en bij de gnocchi serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 pakken gnocchi di patate
1 el olijfolie
1 duopak Provençaalse magere spekreepjes
1 ui
2 bakjes champignons
1 bekertje crème fraîche
½ zak rucola