Gnocchi-tonijnschotel

555 kcal

20 min. bereiden

3.1/5

(62)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter


2002 week 36-37 - 2002 week 36-37

Aan de slag

  1. In pan ruim water aan de kook brengen. Gnocchi in water laten glijden en weer aan kook brengen. Gnocchi zijn gaar als ze komen bovendrijven. Intussen paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In pan olie verhitten en paprika ca. 2 minuten bakken. Tonijn laten uitlekken. Ratatouille bij paprika voegen en verwarmen. Tonijn door ratatouille scheppen en even meeverwarmen. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Bosuitjes door ratatouille scheppen. Gnocchi en ratatouillemengsel over vier borden verdelen. Bestrooien met kaas.

Wat vond je van dit recept?

Gnocchi-tonijnschotel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig