bewaar
Gnocchi-tonijnschotel
Gnocchi-tonijnschotel
bewaar

Gnocchi-tonijnschotel

20 min. bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

Gnocchi di patate

1

rode paprika

2 eetlepels

olijfolie

1 blikje

tonijn in olie

2 blikken

ratatouille niçoise

3

bosuitjes

1 zakje

gemalen belegen kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Aan de slag

In pan ruim water aan de kook brengen. Gnocchi in water laten glijden en weer aan kook brengen. Gnocchi zijn gaar als ze komen bovendrijven. Intussen paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In pan olie verhitten en paprika ca. 2 minuten bakken. Tonijn laten uitlekken. Ratatouille bij paprika voegen en verwarmen. Tonijn door ratatouille scheppen en even meeverwarmen. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Bosuitjes door ratatouille scheppen. Gnocchi en ratatouillemengsel over vier borden verdelen. Bestrooien met kaas.