bewaar
Gnocchi met sardinessaus
Gnocchi met sardinessaus
bewaar

Gnocchi met sardinessaus

20 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

2 pakken

Gnocchi di patate

1 grote

ui

1

courgette

2 eetlepels

olijfolie

2 teentjes

knoflook

1 fles

sugocasa piccante

2 blikjes

sardines in olie

Aan de slag

Gnocchi koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Courgette wassen, schoonmaken en in lengte doormidden snijden. Helften in plakjes snijden. In braadpan olie verhitten en ui en courgette ca. 4 minuten zachtjes bakken. Intussen knoflook pellen en erboven uitpersen. Saus toevoegen en ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Intussen sardines laten uitlekken en graatjes verwijderen. Sardines aan saus toevoegen en nog ca. 1 minuut meeverwarmen. Gnocchi serveren met saus.