bewaar
Gnocchi met zalm in limoensaus
Gnocchi met zalm in limoensaus
bewaar

Gnocchi met zalm in limoensaus

25 min. bereiden
101waarderingen

Ingrediënten

2

limoenen

½ zakje

verse peterselie

800 g

zalmfilet

500 gr

sperziebonen

1 pak

gnocchi di patate

6 eetlepels

olijfolie

1 bekertje

slagroom

Aan de slag

Limoenen wassen, schil raspen en limoenen uitpersen. Peterselie fijnhakken. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Zalmfilets met 1/2 tl zout en peper bestrooien. In braadpan olie, helft van limoensap en 4 el water verwarmen en zalm daarin afgedekt in 8 min. gaarstoven. Zalm uit pan nemen en warmhouden. Rest van limoensap, limoenrasp en peterselie door stoofvocht roeren. Slagroom toevoegen en saus verwarmen. Saus door gnocchi roeren. Gnocchi met sperziebonen en zalmfilets serveren.