Gnocchi met zalm in limoensaus

750 kcal

25 min. bereiden

3.6/5

(119)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 week 32-33 - 2004 week 32-33

Aan de slag

  1. Limoenen wassen, schil raspen en limoenen uitpersen. Peterselie fijnhakken. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Zalmfilets met 1/2 tl zout en peper bestrooien. In braadpan olie, helft van limoensap en 4 el water verwarmen en zalm daarin afgedekt in 8 min. gaarstoven. Zalm uit pan nemen en warmhouden. Rest van limoensap, limoenrasp en peterselie door stoofvocht roeren. Slagroom toevoegen en saus verwarmen. Saus door gnocchi roeren. Gnocchi met sperziebonen en zalmfilets serveren.

Wat vond je van dit recept?

Gnocchi met zalm in limoensaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig