bewaar
Gnocchi met zalm in limoensaus
Gnocchi met zalm in limoensaus
bewaar

Gnocchi met zalm in limoensaus

25 min. bereiden
105waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

limoenen

½ zakje

verse peterselie

800 g

zalmfilet

500 g

sperziebonen

1 pak

gnocchi di patate

6 eetlepels

olijfolie

1 bekertje

slagroom

Aan de slag

Limoenen wassen, schil raspen en limoenen uitpersen. Peterselie fijnhakken. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Zalmfilets met 1/2 tl zout en peper bestrooien. In braadpan olie, helft van limoensap en 4 el water verwarmen en zalm daarin afgedekt in 8 min. gaarstoven. Zalm uit pan nemen en warmhouden. Rest van limoensap, limoenrasp en peterselie door stoofvocht roeren. Slagroom toevoegen en saus verwarmen. Saus door gnocchi roeren. Gnocchi met sperziebonen en zalmfilets serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gnocchi met zalm in limoensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig