bewaar
Gepaneerde koolvis met gnocchi
Gepaneerde koolvis met gnocchi
bewaar

Gepaneerde koolvis met gnocchi

25 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

koolvisfilets

8 el

olijfolie

100 g

paneermeel

2 tenen

knoflook

1 bakje

platte peterselie

1 pak

gnocchi di patate

750 g

winterpeen

2 el

wittewijnazijn

Aan de slag

1

Bestrijk de vis dun met 1 el olie. Meng het paneermeel met 1 teen knoflook, 4 el peterselie en peper en zout. Wentel de vis door het paneermeelmengsel. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de vis in 8 min. gaar. Keer halverwege.

2

Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Meng de peen met 3 el olie, de azijn en de rest van de peterselie.

4

Meng de rest van de knoflook met de rest van de olie en schep het door de gnocchi. Bestrooi met peper. Verdeel de vis en de wortelsalade over 4 borden. Serveer met de gnocchi.