Vis­sticks met wor­tel­tjes en dop­erw­ten

(18) waardeer
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 18

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen en frites afbakken volgens aanwijzing op verpakking. Worteltjes en doperwtjes in 10-12 min. gaarkoken. Margarine in koekenpan verhitten en vissticks 8 min. bakken, halverwege keren. Intussen augurkjes fijnsnijden en peterselie fijnknippen. Augurk en peterselie door mayonaise roeren. Vissticks, frites, worteltjes en doperwtjes over vier borden verdelen en mayonaise ernaast scheppen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 680 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 79 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.