Varkensfiletlapjes met roomsaus
Varkensfiletlapjes met roomsaus
bewaar
bewaar

Varkensfiletlapjes met roomsaus

15 min. bereiden
18waarderingen

Aan de slag

1

In koekenpan helft van boter verhitten en varkensfiletlapjes in ca. 5 min. per kant op matig vuur gaarbakken. Intussen in andere koekenpan rest van boter verhitten en minikrieltjes ca. 6 min. op matig vuur bakken tot ze goudbruin zijn. Roomkaas en 100 ml water door bakvet van vlees roeren op laag vuur al roerend laten smelten. Rauwkost met limoendressing omscheppen. Varkensfiletlapjes met roomsaus, gebakken minikrieltjes en rauwkostsalade serveren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkensfiletlapjes met roomsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig