Varkensfiletlapjes met roomsaus

Advertentie
Ingrediënten
- 50 g boter
- 4 varkensfiletlapjes
- 2 zakken minikrieltjes (a 450 g)
- 100 g verse roomkaas naturel
- 2 bakjes rauwkost (a 150 g)
- 4 eetlepels limoendressing (fles a 250 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In koekenpan helft van boter verhitten en varkensfiletlapjes in ca. 5 min. per kant op matig vuur gaarbakken. Intussen in andere koekenpan rest van boter verhitten en minikrieltjes ca. 6 min. op matig vuur bakken tot ze goudbruin zijn. Roomkaas en 100 ml water door bakvet van vlees roeren op laag vuur al roerend laten smelten. Rauwkost met limoendressing omscheppen. Varkensfiletlapjes met roomsaus, gebakken minikrieltjes en rauwkostsalade serveren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 580 kcal
- eiwit 34 g
- koolhydraten 43 g
- vet 31 g