Ingrediënten
4 personen
4
varkensfiletlapjes
25 g
boter
3 el
olijfolie
1 el
gedroogde rozemarijn
2 el
vloeibare honing
½ bak
pitloze
Aan de slag
Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout. Verhit de boter en olijfolie en bak het vlees in ca. 3 min. goudbruin. Voeg de rozemarijn, honing en druiven toe. Roerbak nog ca. 5 min. en verdeel over 4 borden. Lekker met gebakken aardappelpartjes en sperziebonen.
Vlees braden
Instructievideo - 01:13 min.
Varkensfiletlapjes met druiven

bijgerecht
4 personen
355 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bestrooi de varkensfiletlapjes met peper en zout. Verhit de boter en olijfolie en bak het vlees in ca. 3 min. goudbruin. Voeg de rozemarijn, honing en druiven toe. Roerbak nog ca. 5 min. en verdeel over 4 borden. Lekker met gebakken aardappelpartjes en sperziebonen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 varkensfiletlapjes
25 g boter
3 el olijfolie
1 el gedroogde rozemarijn
2 el vloeibare honing
½ bak pitloze