bewaar
Brie met tijmhoning en druiven
Brie met tijmhoning en druiven
bewaar

Brie met tijmhoning en druiven

15 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

vloeibare honing

2 takjes

tijm

25 g

hazelnoten

200 g

brie

200 g

pitloze witte druiven

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 250 °C. Verwarm de honing met de takjes tijm langzaam in een steelpannetje. Laat even afkoelen en verwijder de tijm. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag. Snijd de brie in 8 dunne plakjes, verdeel deze over 4 ovenbestendige borden en bestrijk de bovenkant met een dun laagje tijmhoning. Leg de druiven ernaast en zet de borden 2 min. in de oven tot de bovenkant van de brie gesmolten is. Bestrooi het gerecht met de noten. Lekker met dungesneden, knapperig stokbrood.