Stoofschotel met kip en perzik

340 kcal

10 min. bereiden, 40 min. wachten

2.9/5

(112)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 nr. 08 - Vive la France

Aan de slag

  1. Perziken in vieren snijden en pit verwijderen. Met puntig mes vel voorzichtig van partjes aftrekken. Kip in kleinere stukken hakken (braadsticks bevatten bot, oppassen voor splinters). In braadpan stukken kip met ui, knoflook, perzik, citroen en olijven voorzichtig door elkaar scheppen. Komijn, zout en peper naar smaak erover strooien en olie erover sprenkelen. Alles nogmaals door elkaar scheppen. Gerecht afgedekt op zacht vuur langzaam aan de kook brengen en in ca. 40 min. zachtjes gaarstoven. Regelmatig voorzichtig omscheppen. Lekker met notenrijst.

  • algemeenKipbraadsticks bevatten bot, dat geeft dit gerecht extra smaak en een 'boerse' uitstraling. Met kipfilet of kipmedaillons kan het ook.

Wat vond je van dit recept?

Stoofschotel met kip en perzik

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig