bewaar
Pasta met paprikasaus en kabeljauwhaas
Pasta met paprikasaus en kabeljauwhaas
bewaar

Pasta met paprikasaus en kabeljauwhaas

30 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli

2

uien

3

rode paprika's

1 blikje

tomatenpuree

4 eetlepels

olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper

1 bekertje

crème fraîche

2 schaaltjes

kabeljauwhaas

3

bosuitjes

Dit heb je nodig

  • staafmixer of keukenmachine

Aan de slag

Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten en ui fruiten. Paprika toevoegen en meebakken. Tomatenpuree toevoegen, 1 min. meebakken en 100 ml water erdoor roeren. Paprika afgedekt in 10 min. gaarsmoren. Vis met zout bestrooien. Paprika's met staafmixer of in keukenmachine pureren. Crème fraîche erdoor roeren, geheel door en door warm laten worden en op smaak brengen met zout. In koekenpan rest van olie verhitten. Kabeljauw in 8 min. gaarbakken. Bosuitjes schoonmaken in stukjes snijden en door pasta scheppen. Pasta serveren met paprikasaus en gebakken kabeljauwhaasjes.