bewaar
Gebakken schol met zomergroenten
Gebakken schol met zomergroenten
bewaar

Gebakken schol met zomergroenten

20 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

aardappels

½ bos

bospeen

1 zak

bloemkool-broccoli

50 g

boter

2 pakken

hele schollen gepaneerd

1

limoen

½ zakje

verse bieslook

125 ml

crème fraîche

Aan de slag

Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Bospeen schoonmaken en in stukjes snijden. Bospeen, broccoli en bloemkool in 8 min. gaarkoken. In koekenpan boter verhitten en scholfilets volgens gebruiksaanwijzing gaarbakken. Limoen halveren, ene helft in plakjes snijden en andere helft uitpersen. Bieslook fijnknippen. In kleine pan crème fraîche verwarmen. Crème fraîche met limoensap, zout en peper op smaak brengen en op het laatst bieslook erdoor roeren. Schol met aardappels, groenten en saus serveren en met limoenplakjes garneren.