Gebakken schol met zomergroenten

Advertentie
Ingrediënten
- 750 g aardappels (nieuwe)
- ½ bos bospeen
- 1 zak bloemkool-broccoli (350 g)
- 50 g boter
- 2 pakken hele schollen gepaneerd (diepvries, a 300 g)
- 1 limoen
- ½ zakje verse bieslook (a 25 g)
- 125 ml crème fraîche (light)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. Bospeen schoonmaken en in stukjes snijden. Bospeen, broccoli en bloemkool in 8 min. gaarkoken. In koekenpan boter verhitten en scholfilets volgens gebruiksaanwijzing gaarbakken. Limoen halveren, ene helft in plakjes snijden en andere helft uitpersen. Bieslook fijnknippen. In kleine pan crème fraîche verwarmen. Crème fraîche met limoensap, zout en peper op smaak brengen en op het laatst bieslook erdoor roeren. Schol met aardappels, groenten en saus serveren en met limoenplakjes garneren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 520 kcal
- eiwit 23 g
- koolhydraten 54 g
-
vet 25 g
waarvan verzadigd 0 g