Gebakken schol met vers fruit

Advertentie
Ingrediënten
- 750 g ovenfrites (diepvries zak a 1 kilo)
- 3 kiwi's
- 200 g pitloze witte druiven (bak a 500 g)
- 1 mango
- 40 g boter of margarine
- 2 dozen hele schollen gepaneerd (diepvries a 300 g)
- 1 zak gemengde sla (200 g)
- 4 eetlepels sladressing naturel (fles)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Frites bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Kiwi's schillen en in plakjes snijden. Druiven van tros plukken en wassen. Mango schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Fruit mengen. In grote koekenpan boter verhitten. Schollen bakken volgens gebruiksaanwijzing. Schollen uit pan nemen en warmhouden. Fruit in achtergebleven vet ca. 2 minuten bakken. Sla met dressing mengen. Schollen over vier borden verdelen en fruit erover scheppen. Serveren met frites en salade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 1.010 kcal
- eiwit 46 g
- koolhydraten 114 g
- vet 41 g