bewaar
Couscoussalade met kerriekip
Couscoussalade met kerriekip
bewaar

Couscoussalade met kerriekip

20 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

sperziebonen

250 g

couscous

4

romatomaten

1

rode peper

6 eetlepels

olijfolie

3 eetlepels

citroensap

100 g

olijven met piment

1 schaal

kipfilet à la minute kerrie

Aan de slag

Sperziebonen schoonmaken, in 6 min. beetgaar koken, afgieten en in vergiet onder koud water afspoelen. Couscous volgens gebruiksaanwijzing laten wellen. Tomaten in stukjes snijden. Rode peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijnsnipperen. Van 4 el olijfolie, citroensap, rode peper en zout naar smaak pittige dressing kloppen. In grote schaal couscous, sperziebonen, tomaat en dressing mengen. Olijven halveren en over salade verdelen. Kip in stukken snijden. In koekenpan rest van olie verhitten en kip in 7 min. gaarbakken. Kip over salade verdelen.