Couscoussalade met kerriekip

515 kcal

20 min. bereiden

2.6/5

(17)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 week 28-29 - 2005 week 28-29

Aan de slag

  1. Sperziebonen schoonmaken, in 6 min. beetgaar koken, afgieten en in vergiet onder koud water afspoelen. Couscous volgens gebruiksaanwijzing laten wellen. Tomaten in stukjes snijden. Rode peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper fijnsnipperen. Van 4 el olijfolie, citroensap, rode peper en zout naar smaak pittige dressing kloppen. In grote schaal couscous, sperziebonen, tomaat en dressing mengen. Olijven halveren en over salade verdelen. Kip in stukken snijden. In koekenpan rest van olie verhitten en kip in 7 min. gaarbakken. Kip over salade verdelen.

Wat vond je van dit recept?

Couscoussalade met kerriekip

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig