bewaar
Puree met gebakken tomaten
Puree met gebakken tomaten
bewaar

Puree met gebakken tomaten

25 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

600 g

romatomaten

3 eetlepels

Italiaanse olijfolie

2 teentjes

knoflook

1

goudsalami

75 g

zwarte olijven zonder pit

1 pak

aardappelpuree à la minute

1 zak

gemengde sla extra

2 eetlepels

balsamicoazijn

Dit heb je nodig

  • ovenschaal

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Tomaten wassen, in stukjes snijden, in ovenschaal leggen en besprenkelen met olie, peper en zout. Knoflook pellen en snipperen en over tomaten verdelen. Tomaten ca. 15 minuten in oven bakken. Intussen salami in blokjes snijden. Olijven in ringetjes snijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Salami en olijven door puree scheppen. Sla in slaschaal doen, gebakken tomaten erover verdelen en azijn erover sprenkelen. Puree serveren met salade.