bewaar
Groenteburgers met haricots verts
Groenteburgers met haricots verts
bewaar

Groenteburgers met haricots verts

15 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 pak

haricots verts

2

Griekse rondo's

3 eetlepels

olijfolie

1 teentje

knoflook

50 g

zwarte olijven zonder pit

1 theelepel

oregano

1 zakje

aardappelpuree à la minute

versgemalen zwarte peper

Aan de slag

Haricots verts in kokend water met zout in 6-8 min. beetgaar koken en afgieten. Rondo's in koekenpan met 2 el olie in 5 min. per kant bruinbakken. Knoflook en olijven fijnhakken. In steelpan 1 el olie 3 min. zachtjes verwarmen met knoflook, olijven en oregano. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Puree en olijvenmengsel op smaak brengen met zout en peper. Griekse rondo's, haricots verts en aardappelpuree over twee borden verdelen. Olijvenmengsel over haricots verts scheppen.