Haricots verts met tomaat
250 kcal
15 min. bereiden, 30 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
1 schaal
4 el
1 el
3 zakken
140 g
Dit heb je nodig
ovenschaal (12 x 25 cm), ingevet
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2011 nr. 12 - Kerstféést!
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de tomaten in de ingevette ovenschaal. Verdeel 2 el olie, de tijm, peper en zout erover. Rooster 20 min. in de oven. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts, maar laat het puntje zitten. Kook de bonen 6 min. in water met zout. Voeg toe aan de tomaten in de ovenschaal. Besprenkel met rest van olie en verkruimel de kaas erboven. Bak 10 min. in de oven.
Groenten grillen en roosteren
Instructievideo - 00:50 min.
Haricots verts met tomaat

bijgerecht
4 personen
250 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de tomaten in de ingevette ovenschaal. Verdeel 2 el olie, de tijm, peper en zout erover. Rooster 20 min. in de oven. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts, maar laat het puntje zitten. Kook de bonen 6 min. in water met zout. Voeg toe aan de tomaten in de ovenschaal. Besprenkel met rest van olie en verkruimel de kaas erboven. Bak 10 min. in de oven.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 schaal Tasty Tom tomaten
4 el olijfolie
1 el verse tijm
3 zakken haricots verts
140 g geitenkaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (12 x 25 cm), ingevet




