bewaar
Haricots verts met serranoham
Haricots verts met serranoham
bewaar

Haricots verts met serranoham

Nog steeds een succesnummer: groenterolletjes met Spaanse ham.

20 min. bereiden
5 min. oventijd
263waarderingen

Ingrediënten

4 personen

450 g

verse haricots verts

4 el

traditionele olijfolie

12 plakjes

serranoham

12 sprietjes

verse bieslook

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (25 x 30 cm)

Nog steeds een succesnummer: groenterolletjes met Spaanse ham.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verwijder de steelaanzet van de haricots verts en kook ze 6 min. in water met zout. Spoel koud. Schep om met de olie en verdeel in 12 porties.

2

Vouw 12 plakjes ham in de lengte dubbel. Leg de bonen erop, rol op en bind vast met de bieslook. Leg de pakketjes in de ovenschaal en verwarm ca. 5 min. in de oven. Strooi er wat peper over.

bereidingstipJe kunt de rolletjes 2 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm voor het serveren 5 min. in de oven op 180 °C.

Haricots verts met serranoham

Instructievideo - 01:31 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Haricots verts met serranoham

Nog steeds een succesnummer: groenterolletjes met Spaanse ham.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig