bewaar
Asperges met kiprollade in kerriesaus
Asperges met kiprollade in kerriesaus
bewaar

Asperges met kiprollade in kerriesaus

15 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 bundels

groene asperges

2 schaaltjes

kiprollade in kerrie-amandelsaus

1 pak

aardappelpuree à la minute

1 zakje

amandelschaafsel

Aan de slag

In grote pan water aan de kook brengen. Asperges wassen, houtachtige uiteinde eraf snijden en in stukjes van ca. 3 cm snijden. Aspergestukjes in ca. 8 minuten beetgaar koken. Schaaltjes met kiprollade één voor één volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Intussen aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In droge koekenpan amandelschaafsel korte tijd roosteren. Saus van kiprollade goed doorroeren. Asperges, puree en kiprollade over vier borden verdelen. Amandelschaafsel over kiprollade strooien. Direct serveren.