Waterkersstamppotje met gerookte amandelen

hollands
hoofdgerecht
1 personen
3
13
Advertentie
Ingrediënten
- 50 g rookamandelen (zakje à 100 g)
- 2 bosuitjes
- 1 zakje waterkers (75 g)
- 1 zakje aardappelpuree à la minute (pak à 3 x 60 g)
- 2 eetlepels kruidenboter
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Amandelen grof hakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Dikste stelen van waterkers afhalen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing op verpakking. Waterkers, bosui en kruidenboter erdoor scheppen en stamppot nog ca. 2 minuten op laag vuur verwarmen. Stamppot op bord scheppen en amandelen erover strooien.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 715 kcal
- eiwit 16 g
- koolhydraten 53 g
- vet 43 g