bewaar
Gevuld kalfsvlees met pepersaus
Gevuld kalfsvlees met pepersaus
bewaar

Gevuld kalfsvlees met pepersaus

30 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

bosuitjes

1 schaaltje

kalfsschnitzels

4 plakjes

rauwe ham

500 g

peultjes

25 g

boter

1 pak

aardappelpuree à la minute

1 bakje

cherrytomaten

1 pot

verse pepersaus

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

Bosuitjes schoonmaken, halveren en in de lengte in repen snijden. Vlees in 4 gelijke stukken verdelen en bestrooien met zout en peper. Op elk lapje 1 plakje ham leggen en bosui erover verdelen. Lapjes oprollen en vaststeken met prikker. Peultjes schoonmaken. In braadpan boter verhitten en vleesrolletjes in 10 min. rondom bruin en gaar bakken. Peultjes in 4 min. beetgaar koken met zout en mespunt suiker. Puree maken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes schoonmaken, halveren, door puree scheppen en 1 min. meewarmen. Saus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Vleesrolletjes serveren met saus, puree en peultjes.