Vietnamese noedels met rosbief

Advertentie
Ingrediënten
- 150 g peultjes
- 2 bosuitjes
- 100 g mie
- 1 eetlepel olie
- 150 g rosbief à la minute
- 2 eetlepels chilisaus
- 30 g cashewnoten
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In pan water aan de kook brengen. Intussen peultjes schoonmaken. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Mie en peultjes in kokend water in ca. 5 minuten beetgaar koken. Intussen in koekenpan olie verhitten en rosbief op hoog vuur ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Mie en peultjes afgieten en met chilisaus en bosuitjes in grote kom door elkaar scheppen. Plakjes rosbief op mie leggen. Garneren met cashewnoten.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 880 kcal
- eiwit 55 g
- koolhydraten 92 g
- vet 32 g