bewaar
Mihoensoep met rosbief en kokos
Mihoensoep met rosbief en kokos
bewaar

Mihoensoep met rosbief en kokos

15 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

mihoen

1 schaaltje

rosbief à la minute

½ zakje

verse koriander

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

Chinese groentemix

2

vleesbouillontabletten

½ zakje

gemalen kokos

3 eetlepels

zoete sojasaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. Rosbief in reepjes snijden. Koriander wassen en grof hakken. In wok olie verhitten en groentemix ca. 4 minuten roerbakken. 1 liter water en bouillontabletten toevoegen. Geheel aan de kook brengen. Mihoen, kokos en rosbief toevoegen en nog ca. 1 minuut koken. Op smaak brengen met sojasaus. Soep verdelen over vier kommen en garneren met koriander. Lekker met cassave-kroepoek.