Wrap met hummus en rosbief

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 tenen knoflook
- 3 el traditionele olijfolie
- 2 el zoete chilisaus
- ½ el gemalen komijn
- ½ el Ketoembar gemalen koriander
- 2 el citroensap
- 2 schalen rosbief à la minute
- 2 vleestomaten
- 4 tortillawraps
- 240 g hummus
- 100 g veldslamelange
Keukenspullen
- barbecue of grillpan
- aluminiumfolie
- 4 saté of cocktailprikkers
Advertentie
Bereiden
- Hak de knoflook fijn. Meng in een schaal de olie met de chilisaus, komijn, koriander, knoflook en citroensap. Wentel de rosbieflapjes door de marinade, zodat ze rondom bedekt zijn. Dek de lapjes af. Laat de smaken op een koele plek 30 min. intrekken.
- Snijd de tomaten in dikke plakken en bestrooi de bovenkant met peper, zout en olie. Leg de wraps per twee op de barbecue en rooster ze lichtbruin. Houd de wraps onder aluminiumfolie op een bord warm. Rooster de rosbief en tomaat per kant 1 min. op de hete barbecue. Snijd de rosbief in repen. Bestrijk de wraptortilla's met houmous en verdeel de sla erover. Leg de rosbief en tomaat erop. Vouw de zijkanten van de tortilla's losjes dicht en steek deze met een prikker vast, zodat de wraps uit de hand gegeten kunnen worden.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 525 kcal
- eiwit 41 g
- koolhydraten 43 g
-
vet 21 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Wrap met hummus en rosbief
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Wrap met hummus en rosbief
- 2 tenen knoflook
- 2 el traditionele olijfolie
- 2 el zoete chilisaus
- ½ el gemalen komijn
- ½ el Ketoembar gemalen koriander
- 2 el citroensap
Hak de knoflook fijn. Meng in een schaal de olie met de chilisaus, komijn, koriander, knoflook en citroensap.
- 2 schalen rosbief à la minute
Wentel de rosbieflapjes door de marinade zodat ze rondom bedekt zijn. Dek de lapjes af. Laat de smaken op een koele plek 30 min. intrekken.
- 1 el traditionele olijfolie
- 2 vleestomaten
- 4 tortillawraps
Snijd de tomaten in dikke plakken en bestrooi de bovenkant met peper, zout en olie. Leg de wraps per twee op de barbecue en rooster ze lichtbruin.
Houd de wraps onder aluminiumfolie op een bord warm. Rooster de rosbief en tomaat per kant 1 min. op de hete barbecue. Snijd de rosbief in repen.
- 240 g hummus
- 100 g veldslamelange
Bestrijk de wraptortilla's met houmous en verdeel de sla erover. Leg de rosbief en tomaat erop.
Vouw de zijkanten van de tortilla's losjes dicht en steek deze met een prikker vast, zodat de wraps uit de hand gegeten kunnen worden.