bewaar
Wrap met hummus en rosbief
Wrap met hummus en rosbief
bewaar

Wrap met hummus en rosbief

25 min. bereiden
30 min. wachten
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

3 el

traditionele olijfolie

2 el

zoete chilisaus

½ el

gemalen komijn

½ el

Ketoembar gemalen koriander

2 el

citroensap

2 schalen

rosbief à la minute

2

vleestomaten

4

tortillawraps

240 g

hummus

100 g

veldslamelange

Dit heb je nodig

  • barbecue of grillpan

  • aluminiumfolie

  • saté of cocktailprikkers

Aan de slag

1

Hak de knoflook fijn. Meng in een schaal de olie met de chilisaus, komijn, koriander, knoflook en citroensap. Wentel de rosbieflapjes door de marinade, zodat ze rondom bedekt zijn. Dek de lapjes af. Laat de smaken op een koele plek 30 min. intrekken.

2

Snijd de tomaten in dikke plakken en bestrooi de bovenkant met peper, zout en olie. Leg de wraps per twee op de barbecue en rooster ze lichtbruin. Houd de wraps onder aluminiumfolie op een bord warm. Rooster de rosbief en tomaat per kant 1 min. op de hete barbecue. Snijd de rosbief in repen. Bestrijk de wraptortilla's met houmous en verdeel de sla erover. Leg de rosbief en tomaat erop. Vouw de zijkanten van de tortilla's losjes dicht en steek deze met een prikker vast, zodat de wraps uit de hand gegeten kunnen worden.