Ingrediënten
2 personen
50 g
zachte boter
1 theelepel
gemalen komijn
2 theelepels
citroensap
200 g
zalmfilet
1 zakje
aardappelpuree à la minute
1 zak
rucolasla
125 g
cherrytomaatjes
Aan de slag
Grill voorverwarmen. In kommetje boter mengen met komijn, citroensap, zout en peper. Zalmfilet halveren, op bakplaat leggen en bestrijken met 1 el komijnboter. Bakplaat onder hete grill schuiven en zalmfilets in 6-8 min. bijna gaar grillen. Laatste minuut puree met kokend water bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rucola, cherrytomaatjes en 1 el komijnboter erdoor roeren en stamppotje nog even doorwarmen. Stamppotje op twee borden scheppen, zalmfilet erop leggen en rest van komijnboter erover verdelen.
Zalmfilet met rucolastamppotje

hoofdgerecht
2 personen
535 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen. In kommetje boter mengen met komijn, citroensap, zout en peper. Zalmfilet halveren, op bakplaat leggen en bestrijken met 1 el komijnboter. Bakplaat onder hete grill schuiven en zalmfilets in 6-8 min. bijna gaar grillen. Laatste minuut puree met kokend water bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rucola, cherrytomaatjes en 1 el komijnboter erdoor roeren en stamppotje nog even doorwarmen. Stamppotje op twee borden scheppen, zalmfilet erop leggen en rest van komijnboter erover verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)50 g zachte boter
1 theelepel gemalen komijn
2 theelepels citroensap
200 g zalmfilet
1 zakje aardappelpuree à la minute
1 zak rucolasla
125 g cherrytomaatjes