bewaar
Zalmfilet met rucolastamppotje
Zalmfilet met rucolastamppotje
bewaar

Zalmfilet met rucolastamppotje

15 min. bereiden
141waarderingen

Ingrediënten

50 g

zachte boter

1 theelepel

gemalen komijn

2 theelepels

citroensap

200 g

zalmfilet

1 zakje

aardappelpuree à la minute

1 zak

rucolasla

125 g

cherrytomaatjes

Aan de slag

Grill voorverwarmen. In kommetje boter mengen met komijn, citroensap, zout en peper. Zalmfilet halveren, op bakplaat leggen en bestrijken met 1 el komijnboter. Bakplaat onder hete grill schuiven en zalmfilets in 6-8 min. bijna gaar grillen. Laatste minuut puree met kokend water bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rucola, cherrytomaatjes en 1 el komijnboter erdoor roeren en stamppotje nog even doorwarmen. Stamppotje op twee borden scheppen, zalmfilet erop leggen en rest van komijnboter erover verdelen.