bewaar
Zalmfilet met rucolastamppotje
Zalmfilet met rucolastamppotje
bewaar

Zalmfilet met rucolastamppotje

15 min. bereiden
142waarderingen

Ingrediënten

2 personen

50 g

zachte boter

1 theelepel

gemalen komijn

2 theelepels

citroensap

200 g

zalmfilet

1 zakje

aardappelpuree à la minute

1 zak

rucolasla

125 g

cherrytomaatjes

Aan de slag

Grill voorverwarmen. In kommetje boter mengen met komijn, citroensap, zout en peper. Zalmfilet halveren, op bakplaat leggen en bestrijken met 1 el komijnboter. Bakplaat onder hete grill schuiven en zalmfilets in 6-8 min. bijna gaar grillen. Laatste minuut puree met kokend water bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rucola, cherrytomaatjes en 1 el komijnboter erdoor roeren en stamppotje nog even doorwarmen. Stamppotje op twee borden scheppen, zalmfilet erop leggen en rest van komijnboter erover verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalmfilet met rucolastamppotje

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig