bewaar
Couscous met groene groenten
Couscous met groene groenten
bewaar

Couscous met groene groenten

Sperziebonen, peultjes broccoli en groene olijfjes, groener kan niet. Oké, met verse roomkaas als wit accent.

20 min. bereiden
97waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

couscous

250 g

verse sperziebonen

200 g

verse peultjes

1

broccoli

240 g

groene olijven met piment

125 g

verse roomkaas met kruiden

Sperziebonen, peultjes broccoli en groene olijfjes, groener kan niet. Oké, met verse roomkaas als wit accent.

Aan de slag

1

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Halveer de sperziebonen en de peultjes. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Snijd de stronk in stukjes. Kook de groenten in een pan met ruim kokend water en zout in 3-4 min. beetgaar. Giet daarna af.

3

Halveer de olijven. Schep de groenten samen met de olijven door de couscous. Verbrokkel de roomkaas erover. Breng het geheel op smaak met peper en zout.

Sperziebonen schoonmaken

Instructievideo - 00:22 min.