Zomerstamppot met slavinken

680 kcal

30 min. bereiden

3.2/5

(40)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 week 24-25 - 2005 week 24-25

Aan de slag

  1. Aardappels schillen, in stukken snijden en in 20 min. gaarkoken. In koekenpan 4 el boter verhitten en slavinken in 18 min. gaarbakken, af en toe keren. Sugar snaps schoonmaken. Worteltjes in stukken snijden en in 6 min. beetgaar koken. Laatste 3 min. sugar snaps en tuinerwten meewarmen. Melk verwarmen. Aardappels fijnstampen en met warme melk en rest van boter puree van maken. Groente door puree scheppen en stamppot met zout en peper op smaak brengen. Slavinken uit pan halen, 50 ml water en tomatensaus aan bakvet toevoegen. Aanbaksel losroeren en even laten doorkoken. Stamppot serveren met slavinken en tomatenjus.

Wat vond je van dit recept?

Zomerstamppot met slavinken

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig