bewaar
Visspies met cocktailsaus
Visspies met cocktailsaus
bewaar

Visspies met cocktailsaus

25 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

400 g

roodbaarsfilet

1 bakje

romaatjes

3 eetlepels

olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper

1½ zak

aardappelpartjes met schil

1

appel

1 zak

ijsbergsla met frisée

6 eetlepels

yoghurtdressing

½ pot

cocktailsaus

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

Aan de slag

Satéstokjes in water weken. Oven op 225 °C voorverwarmen. Vis in stukken snijden. Vis met tomaatjes aan satéstokjes rijgen. Spiesen met zout bestrooien en met olie bestrijken. Aardappelpartjes volgens gebruiksaanwijzing in oven bereiden. Appel wassen, in partjes snijden en klokhuis verwijderen. Appel in stukjes snijden en met sla en dressing mengen. Spiesen in grote koekenpan of grillpan in 5 min. gaarbakken. Spiesen met cocktailsaus, aardappelpartjes en salade serveren.