Provençaalse aardappel met venkelworst

Kruiden zijn de smaakmakers.

845 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 1/4 van de olie in een koekenpan en braad de worsten op laag vuur in 15 min. rondom goudbruin en gaar.

  2. Verhit ondertussen 2/4 van de olie in de grote koekenpan en bak de aardappelpartjes met peper en eventueel zout 15 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.

  3. Schil de winterpeen met de dunschiller en was de komkommer. Snijd ze allebei met de dunschiller in de lengte in lange linten. Meng in een schaal de dressing met de veldsla, wortel, komkommer, peper en eventueel zout. Snijd de bieslook fijn en verdeel over de salade.

  4. Meng de rest van de olie met de mayonaise, mosterd en peper. Verdeel de aardappelpartjes, salade en worst over de borden en serveer de mayonaise-mosterddip erbij.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Provençaalse aardappel met venkelworst

Kruiden zijn de smaakmakers.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel