bewaar
Provençaalse tortilla met zachte geitenkaas
Provençaalse tortilla met zachte geitenkaas
bewaar

Provençaalse tortilla met zachte geitenkaas

Tortilla, de goedgevulde omelet uit Spanje, krijgt een Provençaalse touch.

30 min. bereiden
127waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

1 teen

knoflook

6

middelgrote eieren

2 el

traditionele olijfolie

425 g

aardappelpartjes met schil

400 g

Provençaalse wokgroente

1 tl

gedroogde Provençaalse kruiden

80 g

Ron­de­lé fro­ma­ge de chè­vre

Tortilla, de goedgevulde omelet uit Spanje, krijgt een Provençaalse touch.

Aan de slag

1

Pel de ui en knoflook. Snijd de ui in halve ringen en de knoflook in plakjes. Klop de eieren in een grote kom licht schuimig.

2

Verhit in een diepe koekenpan de olie. Bak de ui knoflook, aardappelpartjes en de groenten 5 min. Bestrooi met de kruiden en naar smaak met peper en eventueel zout. Schep de kaas erdoor.

3

Schenk de losgeklopte eieren erover, laat op laag vuur met deksel op de pan in ca. 20 min. stollen. Laat de tortilla met behulp van een deksel op een platte schaal glijden. Snijd in punten en serveer.