bewaar
Aardappel, pastinaak en biet met worst
Aardappel, pastinaak en biet met worst
bewaar

Aardappel, pastinaak en biet met worst

Een goede ovenschotel heeft stevige smaken nodig. Dat heeft deze zeker!

10 min. bereiden
30 min. oventijd
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

pastinaak

500 g

koelvers gekookt bietje

600 g

aardappelpartjes met schil

4 el

olijfolie knoflook/chilipeper

540 g

(scharrel)braadworst

4 el

currysaus

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Een goede ovenschotel heeft stevige smaken nodig. Dat heeft deze zeker!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de pastinaak en snijd in plakjes van 1 cm dik. Schil de bietjes en snijd in partjes. Meng de pastinaak en bietjes met de aardappelpartjes, olijfolie, peper en eventueel zout.

2

Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de braadworstjes ertussen. Bak in de oven in ca. 30 min. gaar. Keer de worstjes halverwege. Besprenkel met de curryketchup.