bewaar
Aardappelsalade met kip en pijnboompitten
Aardappelsalade met kip en pijnboompitten
bewaar

Aardappelsalade met kip en pijnboompitten

20 min. bereiden
141waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

peultjes

6

gedroogde tomaatjes in olie

3

bosuitjes

1 bak

aardappelsalade

1 zak

rucola slamelange

300 g

gerookte kipfilet

1 cup

geroosterde pijnboompitten

Aan de slag

Peultjes schoonmaken en in 4 min. beetgaar koken, afgieten, koud afspoelen en laten uitlekken. Tomaatjes in reepjes snijden. Bosui in ringetjes snijden. Peultjes, bosui en tomaatreepjes door aardappelsalade scheppen. Rucolamelange over vier borden verdelen. Aardappelsalade erop scheppen. Kipfilet in dunne plakjes snijden en over salade verdelen. Met pijnboompitten bestrooien.