Aardappelsalade met kip en pijnboompitten

hoofdgerecht
4 personen
3
141
Advertentie
Ingrediënten
- 400 g peultjes
- 6 gedroogde tomaatjes in olie
- 3 bosuitjes
- 1 bak aardappelsalade (600 g)
- 1 zak rucola slamelange (75 g)
- 300 g gerookte kipfilet
- 1 cup geroosterde pijnboompitten (50 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Peultjes schoonmaken en in 4 min. beetgaar koken, afgieten, koud afspoelen en laten uitlekken. Tomaatjes in reepjes snijden. Bosui in ringetjes snijden. Peultjes, bosui en tomaatreepjes door aardappelsalade scheppen. Rucolamelange over vier borden verdelen. Aardappelsalade erop scheppen. Kipfilet in dunne plakjes snijden en over salade verdelen. Met pijnboompitten bestrooien.
Advertentie