Ingrediënten
4 personen
1
aubergine
6 eetlepels
olijfolie
2 bollen
mozzarella
½ zakje
veldsla
1 potje
peperonata
1 eetlepel
balsamicoazijn
Aan de slag
Aubergine in (minimaal 8) plakken snijden en met zout bestrooien. In koekenpan olie verhitten en aubergineplakken in 10 min. gaarbakken. Plakken op keukenpapier laten uitlekken. Mozzarella in 8 plakken snijden. Veldsla over vier borden verdelen. Midden op elk bord plak aubergine leggen. Mozzarella erop leggen en met schepje peperonata afdekken. Nogmaals aubergine, mozzarella en peperonata erop stapelen. Balsamicoazijn om stapeltje heen en over veldsla sprenkelen. Direct serveren.
Mozzarellatorentje met peperonata

voorgerecht
null personen
395 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Aubergine in (minimaal 8) plakken snijden en met zout bestrooien. In koekenpan olie verhitten en aubergineplakken in 10 min. gaarbakken. Plakken op keukenpapier laten uitlekken. Mozzarella in 8 plakken snijden. Veldsla over vier borden verdelen. Midden op elk bord plak aubergine leggen. Mozzarella erop leggen en met schepje peperonata afdekken. Nogmaals aubergine, mozzarella en peperonata erop stapelen. Balsamicoazijn om stapeltje heen en over veldsla sprenkelen. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 aubergine
6 eetlepels olijfolie
2 bollen mozzarella
½ zakje veldsla
1 potje peperonata
1 eetlepel balsamicoazijn