bewaar
Salade met Parmezaanse kaas en balsamicoazijn
Salade met Parmezaanse kaas en balsamicoazijn
bewaar

Salade met Parmezaanse kaas en balsamicoazijn

15 min. bereiden
74waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6 el

balsamicoazijn

1 tl

honing

75 g

Parmezaanse kaas

½ zak

veldsla

½ zakje

rucolasla

3 el

Italiaanse olijfolie

zout en versgemalen peper

Aan de slag

In steelpannetje azijn inkoken tot ca. 3 eetlepels. Pan van vuur nemen en honing in azijn oplossen. Kaas in flinters (dunne plakjes) schaven. In kom veldsla, rucola en olie door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade over vier borden verdelen. Kaas erover verdelen. Azijn erover druppelen. Lekker met warme ciabatta.

algemeenOok te serveren als lunchgerecht.