Perline met citroen en Parmezaanse kaas
735 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 bak
1
2 el
1 zak
100 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2007 nr. 09 - Italië! de geheimen van de keuken
Kook de perline volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Verwarm de olie samen met de citroenrasp. Laat de perline goed uitlekken, schep ze om met het citroensap en bak ze 1-2 minuten in de citroenolie. Schep de laatste 30 seconden de rucola erdoor, laat de blaadjes een klein beetje slinken en bestrooi het gerecht met de kaaskrullen. Breng op smaak met zout en peper.
Perline met citroen en Parmezaanse kaas

hoofdgerecht
2 personen
735 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de perline volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Verwarm de olie samen met de citroenrasp. Laat de perline goed uitlekken, schep ze om met het citroensap en bak ze 1-2 minuten in de citroenolie. Schep de laatste 30 seconden de rucola erdoor, laat de blaadjes een klein beetje slinken en bestrooi het gerecht met de kaaskrullen. Breng op smaak met zout en peper.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 bak verse perline met rauwe ham
1 citroen
2 el Italiaanse olijfolie
1 zak rucolasla
100 g Parmezaanse kaas




