Ingrediënten
2 personen
2
varkensfiletlapjes
2 theelepels
cajunkruiden
25 g
boter
1 bak
nieuwe krieltjes met fijne lentedressing
1 blik
maïskorrels
1
rode en/of groene paprika
1
sjalot
3 eetlepels
sladressing naturel
Aan de slag
Varkensfiletlapjes met cajunkruiden inwrijven. Boter verhitten en vlees aan beide kanten bruinbakken. Op matig vuur vlees in in ca. 8 min. gaarbakken, af en toe keren. Intussen in magnetron krieltjes bereiden volgens instructie op de verpakking. Maïs afgieten en mengen met paprikastukjes, uisnippers en sladressing. Varkensfiletlapjes, krieltjes en maïssalade over twee borden verdelen.
Cajunfilet met maïssalade

hoofdgerecht
null personen
590 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Varkensfiletlapjes met cajunkruiden inwrijven. Boter verhitten en vlees aan beide kanten bruinbakken. Op matig vuur vlees in in ca. 8 min. gaarbakken, af en toe keren. Intussen in magnetron krieltjes bereiden volgens instructie op de verpakking. Maïs afgieten en mengen met paprikastukjes, uisnippers en sladressing. Varkensfiletlapjes, krieltjes en maïssalade over twee borden verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)2 varkensfiletlapjes
2 theelepels cajunkruiden
25 g boter
1 bak nieuwe krieltjes met fijne lentedressing
1 blik maïskorrels
1 rode en/of groene paprika
1 sjalot
3 eetlepels sladressing naturel