Pasta met kaas-garnalensaus

Advertentie
Ingrediënten
- ½ zak gepelde rauwe tijgergarnalen (diepvries, 500 g)
- 200 g pasta met zongedroogde tomaten (gigli, pak a 500 g)
- 1 teentje knoflook (gepeld)
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 sjalot (gesnipperd)
- 1 rode en/of groene paprika (in stukjes)
- 1 bakje verse kaassaus (koelvak, 150 g)
- 1 eetlepel bieslook (fijngeknipt)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Garnalen 3 min. in warm water dompelen, laten uitlekken en droogdeppen. Pasta in kokend water met zout in 10 min. beetgaar koken. Knoflook pletten. Garnalen in koekenpan met olie ca. 6 min. op matig vuur bakken. Halverwege baktijd knoflook, sjalotsnippers en paprikastukjes erdoor scheppen. Knoflook verwijderen en garnalen bestrooien met zout en peper. Pasta afgieten, saus erdoor roeren. Nog 1 min. verwarmen. Pasta over kommen verdelen, garnalen-paprikamengsel erop scheppen. Bieslook erover strooien.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 725 kcal
- eiwit 42 g
- koolhydraten 82 g
- vet 25 g