bewaar
Pasta met kaas-garnalensaus
Pasta met kaas-garnalensaus
bewaar

Pasta met kaas-garnalensaus

15 min. bereiden
68waarderingen

Ingrediënten

2 personen

½ zak

gepelde rauwe tijgergarnalen

200 g

pasta met zongedroogde tomaten

1 teentje

knoflook

2 eetlepels

olijfolie

1

sjalot

1

rode en/of groene paprika

1 bakje

verse kaassaus

1 eetlepel

bieslook

Aan de slag

Garnalen 3 min. in warm water dompelen, laten uitlekken en droogdeppen. Pasta in kokend water met zout in 10 min. beetgaar koken. Knoflook pletten. Garnalen in koekenpan met olie ca. 6 min. op matig vuur bakken. Halverwege baktijd knoflook, sjalotsnippers en paprikastukjes erdoor scheppen. Knoflook verwijderen en garnalen bestrooien met zout en peper. Pasta afgieten, saus erdoor roeren. Nog 1 min. verwarmen. Pasta over kommen verdelen, garnalen-paprikamengsel erop scheppen. Bieslook erover strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met kaas-garnalensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig