bewaar
Pasta met rode peper
Pasta met rode peper
bewaar

Pasta met rode peper

Bestrooi de pasta met wat verse basilicumblaadjes.

25 min. bereiden
redelijk pittig
136waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

gigli met zongedroogde tomaten

1

sjalot

1

rode peper

6

trostomaten

2 el

traditionele olijfolie

Bestrooi de pasta met wat verse basilicumblaadjes.

Aan de slag

1

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de sjalot en de rode peper fijn. Snijd de tomaten in blokjes.

2

Verhit de olie in een grote braadpan of hapjespan, fruit hierin de gesneden sjalot tot hij lichtbruin kleurt, schep de gesneden rode peper en de tomaat in blokjes erbij.

3

Laat het samen 15 min. stoven. Breng de saus op smaak met peper en zout. Schep de tomatensaus door de pasta. Direct serveren.

tip

combinatietipLekker met een (groene) salade.

variatietipBestrooi de pasta met wat verse basilicumblaadjes.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.