bewaar
Pasta met zomergroenten en kabeljauw
Pasta met zomergroenten en kabeljauw
bewaar

Pasta met zomergroenten en kabeljauw

15 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

gigli met zongedroogde tomaten

1

citroen

450 g

verse kabeljauwfilet

2 pakken

groene groentemix

3 el

bloem

100 ml

olijfolie met basilicum

1 zakje

verse basilicum

Aan de slag

Pasta beetgaar koken volgens aanwijzingen op verpakking. Citroen schoonboenen, schil fijnraspen en vrucht uitpersen. Kabeljauw in 12 gelijke stukken snijden, inwrijven met zout en peper en besprenkelen met 1 el citroensap. Even laten liggen. In magnetron groenten stomen. Kabeljauw door bloem wentelen. In koekenpan 2 el olie verhitten en vis in 3-5 min. gaarbakken, halverwege keren. Pasta afgieten en rest van olie met geraspte citroenschil en groenten erdoor scheppen. Over borden verdelen en vis erop leggen. Basilicumblaadjes in stukken scheuren en erover verdelen.