Ingrediënten
4 personen
400 g
gigli met zongedroogde tomaten
1
citroen
450 g
verse kabeljauwfilet
2 pakken
groene groentemix
3 el
bloem
100 ml
olijfolie met basilicum
1 zakje
verse basilicum
Aan de slag
Pasta beetgaar koken volgens aanwijzingen op verpakking. Citroen schoonboenen, schil fijnraspen en vrucht uitpersen. Kabeljauw in 12 gelijke stukken snijden, inwrijven met zout en peper en besprenkelen met 1 el citroensap. Even laten liggen. In magnetron groenten stomen. Kabeljauw door bloem wentelen. In koekenpan 2 el olie verhitten en vis in 3-5 min. gaarbakken, halverwege keren. Pasta afgieten en rest van olie met geraspte citroenschil en groenten erdoor scheppen. Over borden verdelen en vis erop leggen. Basilicumblaadjes in stukken scheuren en erover verdelen.
Pasta met zomergroenten en kabeljauw

hoofdgerecht
4 personen
775 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Pasta beetgaar koken volgens aanwijzingen op verpakking. Citroen schoonboenen, schil fijnraspen en vrucht uitpersen. Kabeljauw in 12 gelijke stukken snijden, inwrijven met zout en peper en besprenkelen met 1 el citroensap. Even laten liggen. In magnetron groenten stomen. Kabeljauw door bloem wentelen. In koekenpan 2 el olie verhitten en vis in 3-5 min. gaarbakken, halverwege keren. Pasta afgieten en rest van olie met geraspte citroenschil en groenten erdoor scheppen. Over borden verdelen en vis erop leggen. Basilicumblaadjes in stukken scheuren en erover verdelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)400 g gigli met zongedroogde tomaten
1 citroen
450 g verse kabeljauwfilet
2 pakken groene groentemix
3 el bloem
100 ml olijfolie met basilicum
1 zakje verse basilicum