Ingrediënten
4 personen
300 g
gigli met zongedroogde tomaten
1
courgette
½
bleekselderij
2 blikken
haricots verts
1 zakje
verse peterselie
1 plak
witte kaas
1
citroen
6 eetlepels
olijfolie
Aan de slag
Pasta beetgaar koken en meteen met koud water afspoelen. Courgette in kleine stukjes snijden, bleekselderij in dunne plakjes snijden. Haricots verts uit laten lekken en afspoelen. Peterselie fijnsnijden, witte kaas verbrokkelen en citroen uitpersen. Groenten met pasta, witte kaas, citroensap en olijfolie mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen.
Pastasalade met haricots verts en witte kaas

hoofdgerecht
null personen
585 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Pasta beetgaar koken en meteen met koud water afspoelen. Courgette in kleine stukjes snijden, bleekselderij in dunne plakjes snijden. Haricots verts uit laten lekken en afspoelen. Peterselie fijnsnijden, witte kaas verbrokkelen en citroen uitpersen. Groenten met pasta, witte kaas, citroensap en olijfolie mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g gigli met zongedroogde tomaten
1 courgette
½ bleekselderij
2 blikken haricots verts
1 zakje verse peterselie
1 plak witte kaas
1 citroen
6 eetlepels olijfolie