Pastasalade met salami en haricots verts
De kinderen zullen smullen van deze salade met salami.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 250 g casareccia nr. 88 (pasta)
- 350 g verse haricots verts
- 200 g goudsalami
- 20 g verse platte peterselie
- 195 g bruschettatopping gegrilde groenten in pot
- 160 g paprika zoet zuur
Advertentie
Bereiden
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Halveer ondertussen de haricots verts en voeg de laatste 6 min. toe aan de pasta. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Snijd ondertussen de salami in blokjes en snijd de peterselie grof.
- Meng de bruschettatopping, paprika, salami en 2/3 van de peterselie door de pasta en haricots verts en breng op smaak met peper en eventueel zout. Garneer met de rest van de peterselie en serveer.
combinatietip:
In plaats van zoetzure paprika kun je ook in reepjes gesneden gegrilde paprika gebruiken.
combinatietip:
Lekker met parmezaanflakes; het gerecht is dan niet meer lactosevrij.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 520 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 55 g
-
vet 22 g
waarvan verzadigd 8 g - natrium 1.125 mg
- vezels 7 g
Ook te zien in
Pastasalade met salami en haricots verts
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pastasalade met salami en haricots verts
- 250 g casareccia nr. 88 (pasta)
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 350 g verse haricots verts
Halveer ondertussen de haricots verts en voeg de laatste 6 min. toe aan de pasta. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
- 200 g goudsalami
- 20 g verse platte peterselie
Snijd ondertussen de salami in blokjes en snijd de peterselie grof.
- 195 g bruschettatopping gegrilde groenten in pot
- 160 g paprika zoet zuur
Meng de bruschettatopping, paprika, salami en 2/3 van de peterselie door de pasta en haricots verts en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Garneer met de rest van de peterselie en serveer.
combinatietip:
In plaats van zoetzure paprika kun je ook in reepjes gesneden gegrilde paprika gebruiken.
combinatietip:
Lekker met parmezaanflakes; het gerecht is dan niet meer lactosevrij.