Groentesoep met zalmsnippers

hoofdgerecht
4 personen
3
28
Advertentie
Ingrediënten
- 1 courgette
- 400 g broccoli
- 1 dunne prei
- 50 g kruidenboter
- 1 pot basis voor groentesoep (430 ml)
- 150 g schelpjespasta (macaroni, zak a 500 g)
- 1 bakje gerookte zalmsnippers (200 g)
- 1 zakje verse basilicum (15 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Groenten schoonmaken en in stukjes snijden. In soeppan kruidenboter smelten en groenten bakken. Soepbasis plus 3 potten water toevoegen en soep aan de kook brengen. Macaroni toevoegen en soep 10 min. zachtjes laten doorkoken. Laatste minuut zalmsnippers erdoor roeren. Basilicum fijnsnijden. Soep met basilicum garneren. Lekker met stokbrood.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 690 kcal
- eiwit 30 g
- koolhydraten 101 g
- vet 16 g
Ook te zien in
Receptkaart 2005 week 14-15