bewaar
Groentesoep met kabeljauw
Groentesoep met kabeljauw
bewaar

Groentesoep met kabeljauw

30 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

2 eetlepels

(olijf)olie

2 zakjes

soepgroente

1 pot

basis voor groentesoep

1 pak

kabeljauwfilet

1 pot

witte bonen

1 pak

petit pains

1 teentje

knoflook

50 g

zachte roomboter

Aan de slag

Oven op 220 °C voorverwarmen. In soeppan olie verhitten en soepgroente 2 min. fruiten. Soepbasis en 1 liter water erbij schenken. Vis toevoegen, soep aan de kook brengen en 10 min. zachtjes koken. Laatste 2 min. boontjes door soep roeren. Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Knoflook boven boter uitpersen en goed doorroeren. Met zout en peper op smaak brengen. Soep met brood en knoflookboter serveren.